Prijzen en contact - Holidayhouse

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Prijzen en contact

Linnengoed
Hand- en bedlinnen zelf meenemen. Dekbedden en kussens zijn aanwezig.

Aansprakelijkheid
Gedurende het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren.

Huisdieren
Huisdieren zijn alleen in die woning toegestaan waar dit in de huisbeschrijving vermeld is. Indien u een huisdier wilt meenemen, dan dient u dit altijd bij boeking op te geven. Indien toegestaan, dan wordt standaard één huisdier bedoeld. Als u meerdere huisdieren wilt meenemen, dient u het bij de boeking aan te vragen en dit moet bevestigd worden door de eigenaar. Gelieve zelf een mand en eventueel plaid mee te nemen. Verblijf van huisdieren in slaapkamers is verboden. In sommige gevallen worden extra schoonmaakkosten berekend indien een huisdier meekomt. voor meer informatie kunt u ons uiteraard mailen of bellen.

Huurperiode
De huurperiode gaat de eerste zaterdag (tenzij anders vermeld) in om 16.00 uur en eindigt de laatste zaterdag om 10.00 uur. Buiten het hoogseizoen om, is het in de meeste gevallen ook mogelijk enkele dagen langer of korter te reserveren.   

Schoonmaken
Bij aankomst treft u de woning schoon aan. Wij verwachten dat u deze bij vertrek ook weer schoon zult achterlaten.
Schoonmaak materiaal is ruimschoots aanwezig. U dient bij vertrek de woning netjes en schoon en de keuken opgeruimd en schoon achter te laten.

Prijzen
Vanaf  € 475,- per week
Deze prijs is inclusief alledaags gebruik van electra/water en gas.
Brandhout € 65,- per m3
Schoonmaakkosten € 60,-
Eindschoonmaak ook zelf te verzorgen.
Borggeld € 250,-


+31(0) 622949993
+31(0) 235385095


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu